Kirjeldus
Gochujang punase pipra pasta on traditsiooniline Korea maitseaine, mida kasutatakse suppidele ja jjigae hautistele rikkaliku vürtsikuse toomiseks või tavalisele riisile elevuse lisamiseks.
Sügavpunane gochujang pasta on kimchi-sarnase maitsega. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks.
See sobib suurepäraselt traditsiooniliste Korea roogade ja friikartulite täiustamiseks, kuid gochujang on põnev ka siis, kui seda kasutatakse ootamatutes retseptides – näiteks peekonitükid, veiseliha ja tšillised kapsakrõpsud!
Koostisosad: punase pipra maitsesegu (gochugaru pulber, vesi, sool, sibul, küüslauk), riis, maisisiirup, vesi, meresool, punase tšilli pulber, alkohol, sojaoad, sool, sojapulber, kleepuv riis, riisijahu, Aspergillus oryzae.
Toitumisalane teave 100g kohta
Energia 975 kJ / 223 kcal
Rasv 2,4g
millest küllastnunud rasvhapped 0,3g
Süsivesikud 47g
millest suhkur 37g
Valk 3,4g
Sool 5,7g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.